
Otrzymasz od nas rabat 10 % na pierwsze zamówienie jeśli dopiszesz się do newslettera i zarejestrujesz się na sklepie. Poprzez newsletter poinformujemy Cię o aktualnych promocjach.
Boczek wędzony EKO

Opis
Boczek wędzony ekologiczny produkt używany jako dodatek do dań z fasolą, jajami, kapustą. Idealny również jako wyjątkowa przekąska na zimno. Wyraźna nuta wędzenia ubarwi smakiem każdą potrawę.
*Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%, minimum porcji którą przygotowujemy to 0,35 kg. Podana cena jest ceną za 1 kg produktu.
BOCZEK WĘDZONY EKO |
|
Wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona |
|
Składniki: |
Mięso wieprzowe EKO (do wyprodukowania 100g produktu użyto 105,3g boczku wieprzowego EKO), sól, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna: 1273kJ/307kcal, tłuszcz 27,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,0g, węglowodany <0,5g w tym cukry <0,5g, białko 16,0g, sól 1,9g. |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane w atmosferze ochronnej. Na życzenie klienta pakowane próżniowo. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-10°C |
Termin przydatności do spożycia: |
21 dni |