Kiełbasa Eko z Roztoczańskiej wędzarni ok. 1,2 kg
Opis
Kiełbasa Eko z Roztoczańskiej Wędzarni to świetny pomysł na rodzinnego grilla. Jej niesamowity zapach oraz głęboki smak tradycji przypomina regionalne, wiejskie wyroby. Smakuje ona wyśmienicie z dodatkiem pieczonego chleba oraz warzyw. Idealnym dodatkiem do kiełbasy jest musztarda. Bez wątpienia zasmakuje ona koneserom prawdziwego aromatu tradycyjnych wyrobów. Praktyczne, kilogramowe opakowanie z pewnością starczy dla wszystkich oraz umili chwile wspólnie spędzone przy wakacyjnym ognisku.
Dlaczego kiełbasa z Roztoczańskiej Wędzarni jest tak smaczna?
Kiełbasa Eko z Roztoczańskiej Wędzarni zrobiona jest z naturalnych składników. W ponad 95 procentach jest wykonana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego pochodzącego od sprawdzonych hodowców. Dodatek aromatycznych przypraw podkreśla jej szlachetny i głęboki smak. Nie zawiera ona sztucznych dodatków, ani konserwantów, dlatego jest w pełni zdrowym wyrobem. Produkt posiada opakowanie ochronne zabezpieczające przed utratą aromatu oraz gwarantujące świeżość.
Kiełbasa Eko z roztoczańskiej wędzarni to kiełbasa z charakterem, wyraźna nuta pieprzu dla wzmocnienia apetytu. Wyśmienita kiełbaska, chuda i bardzo mięsna, jest doskonałą przekąsko zarówno na zimno jak i na ciepło. Kiełbasa wykonana na specjalne życzenie naszych klientów, okazała się tak dobra że zostanie z nami na dłużej.
*Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%.
Cena za 100 produktu to 8,80 zł.
KIEŁBASA EKO Z ROZTOCZAŃSKIEJ WĘDZARNI |
|
Kiełbasa gruborozdrobniona, wieprzowa wędzona, pieczona |
|
Składniki: |
Mięso wieprzowe EKO (do wyprodukowania 100g wyrobu gotowego użyto 125,0g mięsa wieprzowego EKO), sól, przyprawy EKO, ocet jabłkowy EKO, jelito wieprzowe - osłonka. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna 1398kJ/337kcal, tłuszcz 27,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11,0g, węglowodany 1,7g w tym cukry <0,5g, białko 21,0g, sól 2,1g |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane w atmosferze ochronnej. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia od daty produkcji: |
21 dni |