Kiełbasa Krakowska EKO około 350 g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 10 dni
Cena: 29,75 zł 29.75
ilość szt

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Kiełbasa Krakowska swój przydomek nosi nie bez przyczyny, produkt zadebiutował w Polsce na początku XIX wieku właśnie w Krakowie. Dziś w całej Polsce mamy różne sposoby jej wytwarzania, a ta najbardziej pożądana powinna charakteryzować się przede wszystkim, odpowiednim kolorem, zapachem i oczywiście smakiem. 

Kiełbasa Krakowska ekologiczna, idealna na kanapki

Nasza kiełbasa to produkt ekologiczny, który zawiera wszelkie walory smakowe, zapachowe i kolorystyczne nieróżniące się niczym od jej tradycyjnej wersji. Produkt idealnie pasuje do wszelkiego rodzaju kanapek. Kiełbasa Krakowska EKO składa się z ekologicznego mięso wieprzowe z dodatkiem soli, przypraw naturalnych EKO, substancji konserwujących, azotynu sodu. Z jej 100 gramów otrzymamy 963kJ/231kcal. 

Kiełbasę Krakowską najlepiej przechowywać w temperaturze od 2 do 8 stopni Celsjusza, ten zabieg pozwoli nam cieszyć się jej smakiem przez dłuższy czas, produkt jest pakowany w niskiej temperaturze, a na życzenie klienta może zostać zapakowany próżniowo. 

 Tradycyjna smakiem Kiełbasa Krakowska, idealna na kanapkę. 

*Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%. Cena za 100 g produktu wynosi 8,50 zł.

 

KRAKOWSKA EKO

Kiełbasa wieprzowa, gruborozdrobniona, wędzona, pieczona, suszona

 

 

Składniki:

Do wyprodukowania 100g produktu użyto 119g mięsa wieprzowego, sól, przyprawy naturalne EKO, substancja konserwująca: azotyn sodu.

Osłonka niejadalna.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 963kJ/231kcal, tłuszcz 16g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4g, węglowodany <0,5g w tym cukry<0,5g, białko 22,0g, sól 2,3g.

Rodzaj opakowania:

Pakowane próżniowo.

Temperatura przechowywania:

2°C-8°C

Termin przydatności do spożycia od daty produkcji:

21 dni

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl