Mięso burgerowe BIO ok. 300 g (minimum 60% mięsa sezonowanego)
Opis
Nowość!!! Mięso burgerowe BIO
W związku z tym, że Klienci polubili już naszą wołowinę sezonowaną, wprowadzamy kolejną nowość z tej serii.
Mięso wołowe Bio sezonowane minimum 21 dni
Ttaki okres sezonowania nadaje hamburgerom prawdziwego smaku wołowiny sezonowanej, w związku z tym mięso cieszy się wyraźnym smakiem i aromatem, z delikatną nutą orzechową. Jak radzą koneserzy wołowiny tak również czynimy i my, w procesie konfekcjonowania dodajemy około 40 % wołowiny BIO niesezonowanej, z tej właśnie kompozycji powstają wyjątkowej jakości burgery sezonowane, które z przyjemnością testowaliśmy przed wprowadzeniem do oferty, aby przekazać Państwu produkt wyjątkowo smaczny i najwyższej jakości.
Jak przygotować wyjątkowy Burger Sezonowany Bio?
Wystarczy na dobrze rozgrzaną patelnię ułożyć uformowane mięso burgerowe, podsmażyć z obu stron, przyprawy nie są wymagane.
W zależności od preferencji należy dostosować długość smażenia od swoich upodobań. Burger po usmażeniu powinien odpocząć ok 2 min., aby mięso stało się jeszcze bardziej miękkie i soczyste.
Składniki: mięso wołowe BIO 100% - wołowina BIO z dodatkiem min. 60% wołowiny sezonowanej na sucho min. 21 dni
Cena za 100 g produktu wynosi 13,90 zł.
Termin przydatności do spożycia: 10 dni
Mięso nadaje się na grilla, lub patelnię.