Poledwica Naturalna Eko około 0,6 kg
Opis
Polędwica Naturalna Eko to szlachetny smak oraz zapach prawdziwego, tradycyjnego wyrobu. Jest ona idealna na kanapki. Wyśmienicie smakuje z warzywami oraz majonezem, a także z łagodną musztardą. Jej subtelny aromat bez wątpienia zachwyci nawet najbardziej delikatne podniebienia, dlatego jest ona lubiana przez dzieci. Polędwica stanowi świetną propozycję na Wielkanocny stół, która zachwyci smakiem całą rodzinę. Można podawać ją w połączeniu ze szczypiorkiem, pietruszką oraz papryką, a także z serami różnych gatunków, z którymi smakuje wybornie.
Polędwica naturalna, dlaczego warto jej spróbować?
Polędwica Naturalna Eko może być świetnym pomysłem nie tylko na kanapki, ale także na dania obiadowe oraz przystawki. Bardzo dobrze nadaje się do potraw kuchni włoskiej, szczególnie dobrze smakuje z makaronem oraz ryżem. Można zastosować ją także do przepysznych zapiekanek z dodatkiem sera lub pasztecików z nadzieniem z szynki. Produkt jest zapakowany w hermetyczne opakowanie zabezpiecząjace przed utratą świeżości.
Polędwica naturalna EKO - polędwica podobnie jak i szynka naturalana dla uzyskania wyjątkowego smaku, zastała marynowana w specjalnej przygotowywanej zalewie z przypraw eko i octu octu jabłkowego. Dzięki takiemu przygotowaniu szynka jest krucha i delikatna a smak naprawdę wyjątkowy. Dodatkowo mięso użyte do produkcji tj. schab wieprzowy eko jest elementem chudym, dlatego też polędwica naturalna eko jest przysmakiem osób liczących kalorie.
*Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%. Cena za 100 g produktu wynosi 8,40 zł.
POLĘDWICA NATURALNA EKO |
|
Wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona |
|
Składniki: |
Mięso wieprzowe EKO (do wyprodukowania 100g wyrobu gotowego użyto 113,6g mięsa wieprzowego EKO), sól, przyprawa EKO, ocet jabłkowy EKO. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna: 770kJ/184kcal, tłuszcz 9,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3g, węglowodany <0,5g w tym cukry <0,5g, białko 24,0g, sól 1,9g. |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane próżniowo. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia: |
21 dni |