Polędwiczka drobiowa EKO około 400g
Opis
Polędwiczka Drobiowa EKO to wyrób wędliniarski wykonany z wysokiej jakości mięsa. Naturalny, prosty skład sprawia, że ma ona wyśmienity, aksamitny smak oraz zapach. Można ją zastosować do różnego typu kanapek oraz sandwiczy również na ciepło. Bardzo dobrze pasuje z dodatkami takimi jak gotowane jajko czy szczypiorek. Świetnie sprawdza się w połączeniu z sosem musztardowym oraz czosnkowym.
Dlaczego warto spróbować polędwiczki drobiowej od EKO?
Polędwiczka drobiowa może być smaczną i zdrową śniadaniową potrawą świąteczną zarówno na Boże Narodzenie jak i na Wielkanoc. Po uprzednim pokrojeniu można użyć jej do potraw takich jak makaron zapiekany czy faszerowana papryka. Produkt jest stworzony w stu procentach z naturalnych składników, bez dodatku substancji konserwujących. Polędwiczka drobiowa została zakonserwowana wyłącznie na bazie organicznego octu jabłkowego oraz przypraw dlatego z pewnością zadowoli miłośników ekologicznych produktów. Wyrób jest pakowany w atmosferze ochronnej co jest gwarancją świeżości.
Polędwiczka drobiowa ekologiczna 400 g. To produkt o wyjątkowym smaku, niezwykle delikatny i kruchy. Wyprodukowany z niezwykłą starannością, aby zadowolić gusta koneserów smaku i miłośników ekologii.
Produkt na bazie fileta drobiowego eko i przypraw eko.
*Cena za 100 g produktu wynosi 10,50 zł.
POLĘDWICZKA DROBIOWA EKO |
|
Wędzonka drobiowa, parzona |
|
Składniki: |
Składniki: Filet z kurczaka EKO (do wyprodukowania 100g wyrobu gotowego użyto 100g fileta z kurczaka EKO), sól, ocet jabłkowy EKO, przyprawy EKO. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna 450kJ/106kcal, tłuszcz 1,7g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g, węglowodany <0,5g w tym cukry <0,5g, białko 23,0g, sól 1,5g |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane w atmosferze ochronnej. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia: |
14 dni |