Szynkówka BIO 130 g
Opis
Szynkówka BIO to smaczny wyrób wędliniarski o prostym składzie. Świetnie smakuje w połączeniu z kanapkami. Może stanowić idealny dodatek do sosów, serów oraz warzyw takich jak papryka czy sałata. Jest ona dobrą propozycją na pożywne śniadanie lub lekką kolację. Dzięki wygodnej formie plasterków szynkówka jest lubiana przez dzieci i rodziców. Wykonana w prawie 100 procentach z mięsa wieprzowego może stanowić treściwy posiłek na wycieczce lub podczas wakacyjnej podróży.
Szynkówka BIO od EKO - dlaczego warto ją wybrać?
Szynkówka BIO to wyrób który może być świetnym urozmaiceniem nie tylko potraw kanapkowych, ale także dań obiadowych. Pokrojona w cienkie paseczki może być dodatkiem do potraw takich jak jajecznica czy jajko sadzone. Szczególnie dobrze komponuje się z kukurydzą oraz pomidorem jako oryginalny dodatek do pizzy. Szynkówkę można serwować również na zimno bez pieczywa jako przekąskę lub drugie śniadanie. Produkt jest zapakowany w praktyczne, małe opakowanie z hermetycznym zamknięciem gwarantującym świeżość.
Szynkówka BIO 130 g - propozycja dla zapracowanych rodziców, idealna na jedno śniadanie, na co dzień i na wakacyjny wyjazd. Wędlina dostarcza odpowiednia ilość wartości odżywczych i jest jednocześnie smaczna.
*Cena za 100 g produktu wynosi 7,39 zł.
SZYNKÓWKA BIO |
|
Wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona |
|
Składniki: |
Mięso wieprzowe Bio 97,5%, sól, woda, cytrynian sodu, przyprawy Bio, cukier trzcinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna 525 kJ/125 kcal, tłuszcz 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g,węglowodany ,0,5g w tym cukry ,0,5g, białko 20,0g, sól 2,1g |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane w atmosferze ochronnej. |
Temperatura przechowywania: |
0°C-6°C |
Termin przydatności do spożycia: |
14 dni |