Galareta wieprzowa Eko 250g
Opis
Galareta wieprzowa jest cennym źródłem kolagenu. To zdrowa przekąska lub przystawka z dodatkiem groszku i kawałków marchewki. Tradycyjny smak zyskał nową odsłonę dzięki BIO żelatynie. Ekologiczna zalewa sprawia, że ten mięsny przysmak można uznać za lekkostrawny.
Ekologiczna i lekkostrawna galareta wieprzowa
Galaretka z mięsem wieprzowym i naturalnymi przyprawami polecana jest także osobom na diecie. Kaloryczność 100 gram galarety wieprzowej to zaledwie 60 kcal. Natomiast niski poziom tłuszczy (2,7 g/100 g produktu) i cukrów (ok. 0,5g) sprawia, że galaretka jest idealną przekąską na każdą porę dnia. Co ważniejsze, to duża zawartość białka (8,6 g), która pomaga dostarczyć niezbędnej energii do aktywności fizycznej.
Poręczne opakowanie 250 g mieści w sobie prawdziwą esencję kolagenowej przekąski. Galareta wieprzowa przypadnie do gustu każdemu smakoszowi, który dba o zdrowie i starannie dobiera produkty do codziennej diety. Mięso wieprzowe w galarecie z dodatkiem aromatycznych przypraw i klasycznych warzyw: groszku oraz marchwi to świetne, gotowe danie. Takie praktyczne opakowanie można zabrać do pracy lub podawać gościom przy różnych okazjach.
Galareta wieprzowa Eko 250 g. Cena za 100 g produktu wynosi 6,60 zł.
GALARETA WIEPRZOWA EKO |
|
Studzienina wieprzowa |
|
Składniki: |
Woda, mięso wieprzowe EKO 32,2,%, BIO żelatyna spożywcza, sól, warzywa BIO (marchew, groszek),BIO przyprawy |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna 252kJ/60kcal, tłuszcz 2,7g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0g, węglowodany <0,5g w tym cukry <0,5g, białko 8,6g, sól 1,4g |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane w atmosferze ochronnej. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia od daty produkcji: |
11 dni |