Kiełbasa Jałowcowa EKO 250 g
Opis
Kiełbasa Jałowcowa EKO 250 G
Kiełbasa Jałowcowa EKO 250 g to produkt o głębokim, leśnym aromacie. Jej wyjątkowy tradycyjny smak sprawia, że świetnie nadaje się ona jako dodatek do kanapek, sałatek oraz innych potraw kuchni polskiej i nie tylko. Jałowcowy aromat bardzo dobrze komponuje się również z daniami kuchni włoskiej takimi jak pizza. Kiełbasa jałowcowa może być także dodatkiem do jajecznicy, który zapewni energii na cały dzień. Wysoka zawartość białka pobudza tkankę mięśniową do rozwoju, dlatego kiełbasa może być bardzo pożywną przekąską dla sportowców, a także dzieci, który bez wątpienia zachęci jej delikatny smak. Wyjątkowo naturalny skład sprawia, że dania przygotowywane z jej dodatkiem mają głęboki, leśny zapach. Kiełbasa jałowcowa EKO to bardzo dobry dodatek do leczo czy bigosu. Jej tradycyjny smak z pewnością zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy kiełbas i wędlin. Wyłączne wyselekcjonowane składniki w połączeniu najlepszymi przyprawami są gwarancją najlepszego wyboru.
Idealna, dobrze doprawiona, pachnąca jałowcem kiełbasa.
*Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%. Cena za 100 g produktu wynosi 5,90 zł.
KIEŁBASA JAŁOWCOWA |
|
Kiełbasa wieprzowa, średniorozdrobniona, wędzona, pieczona |
|
Składniki: |
Mięso wieprzowe EKO (do wyprodukowania 100g produktu zużyto 110,3g mięsa wieprzowego EKO), sól, przyprawy naturalne EKO, jałowiec, substancja konserwująca: azotyn sodu. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna: 722kJ/172kcal, tłuszcz 8,6g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,4g, węglowodany <0,5g w tym cukry <0,5g, białko 23,0g, sól 2,0g. |
Rodzaj opakowania: |
Pakowana próżniowo. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia: |
21 dni |