Kiełbasa wiejska EKO ok 200 g
Opis
Kiełbasa Wiejska EKO to wyśmienity produkt wykonany z wyłącznie wyselekcjonowanych składników. Jej smak oraz zapach przypomina tradycyjne, wiejskie wyroby. Jest ona wytworzona z naturalnego, dobrego mięsa oraz wyrazistych przypraw. Wyrób jest zrobiony z zastosowaniem organicznego jelita wieprzowego. Grubo zmielona, wędzona kiełbasa jest wyborem numer jeden wśród zadowolonych klientów. Bardzo dobrze smakuje szczególnie z daniami kuchni polskiej. Stanowi ona wyśmienity dodatek do wielkanocnego żurku, któremu jej wyrazisty smak i zapach dodaje niezwykłego charakteru.
Dlaczego warto wybrać kiełbasę wiejską?
Kiełbasa wiejska idealnie pasuje także jako potrawa z grilla. Z jej dodatkiem można przygotować również przepyszną jajecznicę. Świetnie komponuje się także na ciepło ze smażoną cebulą oraz warzywnymi dodatkami. Jej smak zachwyca również w połączeniu z pieczywem takim jak bułka poznańska czy chleb. Wyrób posiada opakowanie ochronne, które jest gwarancją świeżości. Rozsmakuj się w głębokim armacie prawdziwej, wiejskiej kiełbasy!
Kiełbasa wiejska to tradycyjny smak kiełbasy jakiej na próżno szukać w sklepach.
Grubo mielona, aromatyczna, idealnie doprawiona. Świetna na zimno jak i na ciepło.
*Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%. Cena za 100 g produktu wynosi 7,80 zł.
KIEŁBASA WIEJSKA EKO |
|
Kiełbasa wieprzowa, średniorozdrobniona, wędzona, pieczona |
|
Składniki: |
Składniki: mięso wieprzowe EKO (do wyprodukowania 100g wyrobu gotowego użyto111,1g mięsa wieprzowego EKO), sól, przyprawy EKO, cukier trzcinowy EKO. Jelito wieprzowe - osłonka. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna 1078kJ/259kcal, tłuszcz 20,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,9g, węglowodany 1,2g w tym cukry 1,1g, białko 19,0g, sól 2,0g. |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane próżniowo. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia od daty produkcji: |
21 dni |