Szynka sarmacka EKO około 1 kg
Opis
Szynka Sarmacka EKO to produkt najwyższej jakości wykonany przez najlepszych wędliniarzy według tradycyjnej receptury. Jej smak oraz zapach jest wyjątkowo wyrazisty oraz głęboki dlatego z pewnością zachwyci nawet najbardziej wymagających miłośników wyrobów mięsnych.
Szynka sarmacka - dlatego warto w niej zasmakować?
Szynka sarmacka to idealny wybór na śniadanie. Bardzo dobrze komponuje się ona z dodatkami takimi jak sery żółte, pleśniowe a także warzywa. Może ona stanowić pożywny element potraw kuchni całego świata również włoskiej oraz węgierskiej. Delikatny smak z wyrazistą domieszką aromatycznych przypraw dobrze pasuje do spaghetti, a także pizzy z dodatkiem ananasa. Wyśmienicie sprawdza się także z pieczonymi ziemniakami. Szynka sarmacka EKO to dobry wybór na święta. Naturalny smak w połączeniu z wybornym aromatem stanowi niezwykłe połączenie będące kwintesencją świąt wielkanocnych. Produkt jest wykonany jest w prawie stu procentach z mięsa z małą domieszką przypraw, co gwarantuje najwyższą jakość wyrobu.
Szynka Sarmacka Eko, kolejna propozycja naszego Zakładu, szynka jest bardzo smaczna i przyjemnie wilgotna.
*Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%. Podana cena jest ceną za 1 kg produktu.
SZYNKA SARMACKA EKO |
|
Wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona |
|
Składniki: |
Składniki: mięso wieprzowe EKO (do wyprodukowania 100g produktu użyto 111,1g szynki wieprzowej EKO), sól, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, przyprawy EKO, substancja konserwująca: azotyn sodu. |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna 519kJ/123kcal, tłuszcz 3,3g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3g, węglowodany <0,5g w tym cukry <0,5g, białko 23,0g, sól 1,8g |
Rodzaj opakowania: |
Pakowane w atmosferze ochronnej. |
Temperatura przechowywania: |
2°C-8°C |
Termin przydatności do spożycia od daty produkcji: |
21 dni |